De behandeling.

De Masseur heeft met de 4 technieken (wellnes, sport, shiatsu & triggerpoint) een allround massage behandeling kunnen maken waar die voor iedereen toepasbaar is en voor iedereen verschillend is naar wat de wens is van de gast.

Voorafgaand aan de behandeling bespreek ik met u wat de uitdaging is. Ik examineer uw lichaam en behandel in overleg met u, de klachten die ik tegenkom. U kunt altijd bespreken wat u zelf een prettige manier vindt om een klacht te behandelen.

Bij het ontspannende gedeelte van de behandeling draait het om één ding, namelijk helemaal niets doen. Met verschillende massage technieken kan ik u diepe ontspanning geven. Een ontspanningsmassage bestaat uit een Wellness massage met lange en rustige strijkingen, vloeiende knedingen en druk op het lichaam. Niet alleen is dit ontspannend voor de spieren, het is ook zeker ontspannend voor de geest. In de ontspanning laat u uw gedachtes los en bent u helemaal één met uzelf. Hierdoor werkt het ook fantastisch tegen stress.

Met sportmassage behandel ik de klachten van banden, pezen en spieren. Sportmassage wordt voor het sporten toegepast om de spieren te activeren zodat de spieren warm en los genoeg zijn om de spieren langer te gebruiken. Het is ook een goede vervanging voor de warming up. Een sportmassage bestaat uit veel stevige strijkingen en knedingen om de spieren goed los te masseren en de spier druk te geven zodat deze meer ontspant en de afvalstoffen worden afgevoerd.

Triggerpoint richt zich op de verharding van de spieren. Deze verhardingen staan in verbinding met de zenuwen. Door de juiste verhardingen te behandelen ontstaat er rust in de spier, waardoor de beweging groter wordt, er minder concentratie is en er direct resultaat te voelen en te zien is.

Shiatsu is Japans voor shi (vinger) en atsu (druk) en is al meer dan 100 jaar oud. Het wordt gebruikt om ziektes en klachten te behandelen door het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam te stimuleren. De masseur drukt op de punten die op de meridianen (energiestromingen) zitten. Wanneer een drukpunt dicht zit, kan de energie er moeilijk doorheen. Dit kan invloed op organen, spieren en pezen hebben. Met Shiatsu kunt u ook verschillende klachten behandelen, zoals slapeloosheid, hoofdpijn, last van bepaalde spieren, ischias, spit, hernia en bevroren schouder (frozen shoulder).

Samen bespreken we de behandeling, de klachten en de wensen om zo effectief en prettig te kunnen behandelen.

MJG-Massage heeft de gelegenheid om zwangerschap massages te geven.

Indien u tijdens de massage uw eigen muziek wilt meenemen is dit mogelijk met uw mobiel (spotify, youtube elders).

Heeft u fysiek, energiek of mentaal een uitdaging of klacht?

Maak nu een afspraak bij MJG-Massage en ik ga uw uitdaging zo spoedig mogelijk met u aan.

Maak nu een afspraak voor een behandeling bij MJG-Massage