Over MJG-Massage

Mikey Bik is geboren in augustus 1990 in Haarlem. Al op jonge leeftijd vond hij in masseren een geliefde hobby.

2011 was het jaar waarin Mikey zijn Sport/Wellnessmassage diplomahaalde bij Kollaart opleidingen en het examen bij het Nationale Genootschap van Sportmassage (NGS). Hierna had hij de smaak te pakken en heeft hij ook de opleidingen Shiatsu, Triggerpoint, Eerste hulp bij sportongelukken (EHBSO) en reanimatie opleidingen succesvol behaald bij Kollaart.

Naast het fysieke gedeelte heeft Mikey ook een uitgebreide interesse  in het mentale gedeelte van het menselijke lichaam. Hierom besloot hij ook Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) practitioner te studeren. Dit deed hij bij de NLP academie in Nieuw-Vennep, nu is hij internationaal geregistreerd.

Zijn nieuwsgierigheid bleef daar niet bij. En in mei 2014 heeft hij zijn medische basiskennis behaald bij Con Amore te Amsterdam.
En in 2015 heeft hij het basisjaar Haptonomie bij Synergos te Amersfoort behaald. wat je kan terug voelen in zijn massages.

Door zijn vele opleidingen en ervaringen ligt de grootste kracht van Mikey in het combineren van de massage technieken tot één behandeling, waarbij hij doelgericht kan helpen klachten te verminderen.

MJG-Massage heeft hierdoor een zeer unieke en bijzonder waardevolle onderscheidende factor, wat ook het zich opbouwende naamsbekendheid van MJG-Massage verklaart.

Mikey: Het doel van mijn massages en coaching is om het lichaam licht en goed te laten voelen, de gedachtes te ordenen en negatieve emoties of gedachten te herkaderen. Door acceptatie en vergeving van jezelf en je situatie ontstaat geluk. En het energiekere en krachtigere gevoel dat hierbij hoort! Hier kan ik je bij begeleiden. De massages zijn straight to the point.

’’Geef mij een uitdaging en ik ga hem nu met je aan.’’

MJG-Massage, for Mind, Body and Soul.
It’s all connected.

Bewaren