Wellness

Bij een ontspanningsmassage draait het om één ding, namelijk helemaal niets doen. Met verschillende massage technieken kan ik u diepe ontspanning geven. Een ontspanningsmassage bestaat uit een Wellness massage met lange en rustige strijkingen, vloeiende knedingen en druk op het lichaam. Niet alleen is dit ontspannend voor de spieren, het is ook zeker ontspannend voor de geest. In de ontspanning laat u uw gedachtes los en bent u helemaal één met uzelf. Hierdoor werkt het ook fantastisch tegen stress.

Shiatsu

Tijdens het gebruik van Shiatsu worden drukpunten op een rustige manier aangeraakt. Deze drukpunten voelen volkomen rustgevend aan waardoor u in diepe ontspanning raakt. Ook heeft deze behandeling een positieve invloed op de meridianen (energielijnen) van uw lichaam.

Visualisatie reis

Voor nog meer extra ontspanning, bestaan er visualisatie technieken. Hiermee komt u in uw eigen droomwereld om geestelijk nog ontspannender te raken. Deze droomwereld kan u ook antwoorden geven.

Voor alle behandelingen geldt dat als muziek gewenst is, dit ook mogelijk is. En als u van geuren houdt, is wierook ook nog een optie.
Door deze behandelingen (individueel of in een combinatie van verschillende behandelingen) van heerlijke ontspanning, kunt u weer vol in het leven staan.

Maak nu een afspraak voor een behandeling bij MJG-Massage